Név

E-mail *

Üzenet *

2016. július 11., hétfő

esküszöm

sziasztok ezt a történetet első sorban azoknak írnám akik ebben a világban keresik a helyüket..nem találják .. néha kis időre megtalálják..aztán rájönnek hogy mégsem..elveszettek..és érzik h mások..mások mint például egy aszfalton ugró kötelező kislány ,vagy például a suli legmenőbb srácánál .. Vagy a boltos néninél aki minden gyereknek add nyalókat hétfőn "hogy legyen szebb napod"

Valamiben érzed h másabb vagy tőlük..de lehet ők is ezt érzik...vagy minden ember ezt érzi? Hogy másabb valakitől? Lehet..de senkinek sincs ugyan olyan álma..mindenkinek más..ami neked álom lehet másnak rém álom ugye..

Lehet az akinek elmondod az álmod elborzadva nézz rád ..de ez éltessen azaz arc...mert ha megalkotod..! Megvalósítod az álmod! Kész lesz! Akkor majd az az arc megenyhül egyszer és majd megpaskolja a vállad és majd mondja h ez igen de lehet nem mond semmit majd..és csak mosolyra húzza a szájat és elsétal ..nem tudhatom..
Bocsi..mindig elkalandozok ,de egy gondolatomhoz mindig csapódik egy másik és vannak olyan emberek akik ezert nem szeretnek velem beszélgetni mert "nem nyomon követhető " de hát szerintem ettől izgalmas. a beszédem .. Aki velem beszel az tudja h velem egyszerre tudsz 5 témáról beszélni és egy idő után mindegyikre megkapod a választ... Amiről épp beszelek abba olvadj bele képzeld el..nézd a gesztusaim a mimikám..érdemes ..ha vicces történet van biztos h a mimikáimtól és a gesztusaimtól hasad fogtán nevetni fogsz
Drámai történetnél..szemed törölve sírni fogsz.. Izgalmas részeknél körmöd rágta izgulsz majd ....élvezni fogod minden részet..eskü...

A-a ezt a szót mar sose fogom neked mondani.. Ez az a szó ami életeket tesz tönkre..és igéreteket bomlaszt szét..barátságok hullanak miatta szét..házasságok ,kapcsolatok..mindent csak tönkre tesz..én soha nem fogom neked ezt leírni.és ha te is használod .. Felejtsd el ..nem jó és ha te is olyan vagy  mint én vagyis olyan senkiből nincs h ugyanolyan de lélek társra találsz bennem és te is betartod az "esküszöm" szót.. Mint én..de sose kapod viszont betartva csak kimondva te is..
 felejtsd el és őrizd a lelked mélyen mint kis titkot..h te betartottad mindig de viszonozva nem kaptad!

A történeteimet én mesélem majd el neked ! Mindent megosztok majd veled ígérem meg a gondolataimat is ! neked az lesz a feladatod h élvezd ! és képzeld el!
 ❤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése